Herdenking 2021

77e provinciale herdenking 15 september 2021

Gelet op de toenemende Corona besmettingen en de daarmee samenhangende onzekerheid over het loslaten van de 1,5 meter regel, heeft het bestuur moeten besluiten om ook de 77e provinciale herdenking van de Brabantse gesneuvelde militairen en verzetsstrijders op 15 september a.s. te Waalre in gewijzigde vorm te laten plaatsvinden. Dit in relatie tot het groot aantal bezoekers en deelnemers van jong tot oud.

In samenwerking met Omroep Brabant heeft het bestuur gekozen voor een waardige doch sobere herdenking in het gedachtenismonument het Oude Willibrorduskerkje. Deze herdenking is besloten, doch wordt door Omroep Brabant vanaf 19.00 uur rechtstreeks op de televisie uitgezonden. Wij nodigen u van harte uit om de herdenking via de uitzending te volgen. Het aangepast programma voor deze herdenking vindt u vanaf 15 augustus op deze website.

Het bestuur rekent op uw begrip voor het genomen besluit en hoopt u het volgend jaar bij de 78e provinciale herdenking op woensdag 14 september weer te mogen ontmoeten.

HET BESTUUR VAN DE STICHTING HERDENKING BRABANTS GESNEUVELDEN.